Deo Juvante (16 plus)

Deo Juvante

Om de 2 of 3 weken komt Deo Juvante op zondagavond bij elkaar. De avonden worden voorbereid door twee Deo-leden en een leidinggevende. Zodoende hebben de Deo-leden zelf grote invloed op welke onderwerpen besproken worden en hoe de avond verloopt. Dit geldt ook voor de ontspanningsavonden, uitjes en het kamp.

Deo is aansluitend op de avonddienst. De avond begint met lekker eten rond 7 uur. Dit wordt verzorgd door de leden die de leiding hebben die avond. Daarna volgt de Bijbelstudie. Meestal wordt er begonnen met een discussie, vraag of opdracht. Daarna wordt een onderwerp geïntroduceerd, dat door de Deo-leden zelf gekozen is. Hierover wordt gesproken. Alle vragen kunnen worden gesteld en samen denkt de groep na over het bewuste onderwerp. Rond half 9 is er even pauze. Dan nog een spelletje en tegen 9 uur wordt de avond afgesloten.

Naast deze ‘normale’ Deo-avonden zijn er ook ontspanningsavonden. Dan gaat de hele groep met elkaar iets leuks doen, bijvoorbeeld karten of zwemmen. Ook is er elk jaar een uitje (zoals poldersporten) of een kamp.

De Deo-groep is een hechte groep met een fijne leiding: Marco Maasse. Samen met een elke week wisselende leiding-partner geef hij alweer een aantal jaar leiding aan Deo Juvante.

Voor vragen of informatie over Deo Juvante klik dan hier om contact op te nemen.